Køb/bestilling af vare

Dette er ikke en webshop, hvor du kan købe varen online. Når du har udset dig en vare, som du gerne vil købe, kan du enten sende os en mail, ved at udfylde en mail formular her eller kontakte os direkte på tlf.: 31 44 16 00.

OBS! Noter varenummeret, der er anvist ved varebeskrivelsen af møblet, den skal jeg bruge.

Betaling

Du kan betale via Mobil Pay , Dankort eller kontant, ved afhentning i den fysiske butik.

Ønskeliste

Her på hjemmesiden har du mulighed for at tilføje vare til en ønskeliste, så du nemt kan få dig et overblik over alle dine ønsker. Så hver gang du finder en vare du gerne vil købe, tryk på “tilføj til ønskeliste” lige under knappen “køb produkt”. Så bliver varen automatisk gemt på siden ønskeslisten. På den måde kan du holde styr på flere varer på én gang. Når du så vil købe, tager du blot kontakt til mig, giver mig varenumre på møblerne du vil købe og vupti, så er det dine.

 

Fragt & Levering

Afhentning i butikken

Der er mulighed for at  afhente dit køb i den fysiske butik i Viborg  – kontakt mig og  vi laver en personlig aftale!

Levering med Post Danmark

Vi sender gerne mindre effekter med posten. Fragten er på købers regning. Vi benytter Post Danmark samt G-porto. Vi pakker vores vare omhyggeligt og anvender genbrugsemballage, på den måde skåner vi miljøet, og det er billigste for kunden.

Skulle du modtage en pakke, hvor varen er gået i stykker under fragten, tager vi naturligvis varen retur.

Du skal blot selv sørge for at returnere varen til os. For at vi kan tilbagebetale dit fulde beløb, skal varen returneres i den emballage, den er sendt med.

delivery-van

Fragt til Sjælland og Fyn

Som noget helt særligt tilbyder vi vores kunder billig fragt af større møbler eller store mængder varer!

F.eks Fragt til Sjælland fra 495 kr.

Vi henviser til Esbjerg Transport som hver uge kommer i butikken.  Kontakt dem på tlf 42123600 og få en specifik pris til din adresse .

Kontakt os for nærmere information og aftale HER.

 

Fortrydelsesret

Hvis du køber via hjemmesiden har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, og du har ret til at få dit fulde beløb tilbage.

Vare der er købt i butikken er der ingen bytteservice på.

Ønsker du at returnere en vare, som du har købt via hjemmesiden,  skal du selv betale leveringsomkostningerne.

Det er vigtigt at varen returneres i samme stand som da du modtog den. Dvs. at varen skal pakkes forsvarligt ind i emballage. Hvis vi modtager en vare der er i stykker og den ikke er mulig at sælge igen, kan købet ikke fortrydes. Derudover skal du oplyse os at pakken er på vej.

 

Reklamationsret

Ifølge loven har du som forbruger 2 års reklamationsret, dette omfatter også brugte vare.

Hvis du ønsker at reklamere på en vare du har købt hos os, bør du være opmærksom på at varen kan være 100 år gammel og standen vil naturligvis afspejle dette.

Der vil som oftest kunne forekomme ormehuller, slitage,

samt div skævheder. Man bør derfor have møblets alder taget i betragtning inden der reklameres. Gamle møbler kan ikke have nye møblers stand..

Når du reklamerer på en vare, er det vigtigt at varen ikke er i stykker på grund af  forkert ibrugtagning eller almindelig håndtering.

Kontakt os, hvis du ønsker at reklamere.