Køb/bestilling af vare

Hos Lopper med nostalgi sender vi både stort og småt. Vores mindre ting samt skind, sender vi med GLS. Som udgangspunkt sendes alle pakker med dag til dag levering – Dog kan der være længere leveringstid i sommerferie perioder samt jul. Større genstande og møbler kan afhentes i butikken eller sendes med fragtmand. Vi henviser til Esbjerg Transport ang. levering af møbler. De kan kontaktes på tlf: 42123600. Som kunde skal du selv booke og afregne med transportfirmaet medmindre andet er aftalt. Fri fragt over 600kr gælder kun alt der kan sendes med GLS til pakkeshop. Hvis du er i tvivl ang. forsendelse af en vare, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 31441600 Betaling Du kan betale på sidens betalingsmodul. Kontakt os for betaling via MobilePay eller bank ovf.

Fragt & Levering

Afhentning i butikken Der er mulighed for at afhente dit køb i Viborg efter nærmere aftale – kontakt mig og  vi laver en personlig aftale! Hvis der ikke er aftalt andet, skal varer der er købt og betalt,  afhentes senest 14 dage efter købet. Er der ikke indgået en aftale om andet, frasiger Lopper med Nostalgi sig alt ansvar for denne. Levering med Post Danmark Vi sender gerne mindre effekter med posten. Vi sender op til 20kg med GLS. Fragten er på købers regning. Vi benytter GLS. Vi pakker vores vare omhyggeligt og anvender genbrugsemballage. På den måde skåner vi miljøet, og det er billigste for kunden. Skulle du modtage en pakke, hvor varen er gået i stykker under fragten, tager vi naturligvis varen retur. Du skal blot selv sørge for at returnere varen til os. For at vi kan tilbagebetale dit fulde beløb, skal varen returneres i den emballage, den er sendt med. delivery-van Fragt til Sjælland og Fyn Som noget helt særligt tilbyder vi vores kunder billig fragt af større møbler eller store mængder varer! F.eks. fragt til Sjælland fra 495 kr. Vi henviser til Esbjerg Transport som hver uge kommer i butikken.  Kontakt dem på tlf: 42123600 og få en specifik pris til din adresse.

Kontakt os for nærmere information og aftale HER.

Fortrydelsesret

Hvis du køber via hjemmesiden har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, og du har ret til at få dit fulde beløb tilbage. Varer der er købt i butikken, er der ingen bytteservice på. Ønsker du at returnere en vare, som du har købt via hjemmesiden,  skal du selv betale leveringsomkostningerne. Det er vigtigt at varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Dvs. at varen skal pakkes forsvarligt ind i emballage. Hvis vi modtager en vare, der er i stykker og den ikke er mulig at sælge igen, kan købet ikke fortrydes. Derudover skal du oplyse os om, at pakken er på vej samt tilsende dit fulde navn og ordrenummer.

Reklamationsret

Ifølge loven har du som forbruger 2 års reklamationsret, dette omfatter også brugte vare. Hvis du ønsker at reklamere på en vare, du har købt hos os, bør du være opmærksom på, at varen kan være 100 år gammel, og standen vil naturligvis afspejle dette. Der vil som oftest kunne forekomme ormehuller, slitage, samt div. skævheder. Man bør derfor have møblets alder taget i betragtning inden der reklameres. Gamle møbler kan ikke have nye møblers stand… Når du reklamerer på en vare, er det vigtigt at varen ikke er i stykker på grund af  forkert ibrugtagning eller almindelig håndtering. Kontakt os, hvis du ønsker at reklamere.