Opkøb og Vurdering

Vi opkøber dødsboer , indbo og flyttesalg i hele Jylland !

Dødsboer købes, opkøbes, ryddes i Skive, Viborg, Bjerringbro, Løgstør, Ålestrup, Århus, Skanderborg ,Aalborg, Struer, Holstebro, Kjellerup, Ørum, Silkeborg, Randers, Hobro, Års, Bjerringbro, Rødkærsbro, Ulstrup, Svenstrup , Støvring , Aalborg, Randers , Horsens , Karup , Herning ,

Vi har særlig stor interesse i ældre møbler . Vi opkøber alt lige fra teak og design, til gamle bondegårdsmøbler.

Vi opkøber porcelæn , stel , keramik, glas , kunst og malerier mm.

Vi har mange års erfaring med køb og rydning af dødsboer for private såvel som advokater og ejendomsmæglere. Vi holder selv til i Viborg, og rydder dødsboer i hele Jylland.

Vi anbefaler at i kontakter os inden der påbegyndes en evt oprydning. Vi oplever ofte at der ved uvidenhed er smidt møbler og indbo ud der kunne være solgt .

Top pris gives!
Vi betaler selvfølgelig inden rydning (kontant). Rydning af dødsbo, indbo eller et flyttesalg , vi både total tømmer samt opkøber mindre effekter. Intet er for stort , intet er for småt.

Kontakt os idag på 31441600

For hurtig vurdering.  Du meget velkommen til at sende os et par billeder på 31441600 eller info@loppermednostalgi.dk . Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar om det er noget for os , eller henviser til en af vores mange kollegaer.